Een persoonlijke trainer op bestelling!

 

Als trainer kom ik aan huis wanneer het jou het beste schikt.

Hiermee hoef je jezelf niet te verplaatsen naar een sportschool voor een effectieve training.

Ik neem de sportschool naar jou toe mee. 

 

Gemiddeld doet een individu er 30 minuten over om naar de sportschool te gaan. Te sporten, douchen en om te kleden met vaak veel afleidingen en de terugreis mee genomen zit je al snel op 2,5 uur verder. Enorme tijdswinst dus als de trainer aan huis komt.

 

Deze trainingen kunnen zowel binnen als buiten. Bijvoorbeeld de woonkamer, garage, bovenverdieping, tuin, bos of park in jouw omgeving. Vergeet niet je favoriete playlist door te sturen zodat je de training kunt uitvoeren met de muziek waar jij van houd. 

 

We beginnen met een vrijblijvende intake om jouw wensen en doelen te bespreken gevolgd door verschillende testen en metingen die nodig daar voor zijn om vervolgens een plan voor jou op maat te stellen. Materialen worden verzorgt door L.I.J.V. zelf en zullen mee worden genomen naar de locatie van de cliënt en na afloop grondig worden schoon gemaakt en gedesinfecteerd.

 

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je het een keer uit proberen? vul dan het formulier hier onder in en er zal binnen 3 werkdagen contact met je worden opgenomen.